tiistai 24. kesäkuuta 2014

OnePlus OneUseimmat mobiilialaa seuraavat tietävätkin jo mistä OnePlus Onessa, eli OPOssa on kyse. Kyseessä on uuden kiinalaisvalmistajan OnePlussan ensimmäinen Android-puhelin, One. Rautaspeksit on seuraavanlaiset:

Näyttö: 5.5" 1080P
Prosessori: Snapdragon 801 @ 2.5GHz
Näytönohjain: Adreno 330 @ 578MHz
RAM: 3 GB
Kamera: 13 megapikselin Sony Exmor IMX 214
Akku: 3100 mAh
Tallennustila: 16GB/64GB
Käyttöjärjestelmä: Cyanogenmod 11S (Android 4.4)

+ tuettuna kaikki yleisimmät 3G- ja LTE-taajuudet. LTE-taajuuksista puuttuu kanava 20 (800MHz) jota käytetään Suomessa maaseuduilla.

Speksit ovat siis aika lailla vastaavat uusimpien lippulaivapuhelimien kanssa, osin jopa paremmat. OPO erottautuukin siis erityisen halvalla hinnalla, joka on 269€ 16GB:n mallista ja naurettavat 299€ 64GB:n mallista. OP tulee myymään laitetta Suomeen omasta verkkokaupastaan, jonka varasto sijaitsee Saksassa. Tuohon edellä mainittuun hintaan tulee ainoastaan päälle toimituskulut, jotka ovat n. 10€ luokkaa.

Laitetta ei voi valitettavasti vielä kirjoitushetkellä ostaa suoraan, vaan laitteen hankkimiseen tarvitaan OnePlussan antama kutsu, joita on todella rajallisesti jaossa. Ideana on, että kutsuja jaetaan sitä mukaa, kun laitteita saadaan varastoon, jolloin ei koskaan myydä ns. ei-oota. Kutsuja on mahdollista tällä hetkellä voittaa pääasiassa erilaisista kilpailuista. Myöhemmin kutsunsa jo saaneet saavat itse lisää kutsuja eteenpäin jaettavaksi.

OnePlussan mukaan puhelinta saa ostettua normaalisti jossain vaiheessa Q3:sta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti