torstai 31. lokakuuta 2013

Google Nexus 5 julkistettu

Googlen uusin puhelin on vihdoin julkistettu. Puhelimen tekniset tiedot olivat varmasti jo kaikilla tiedossa lukuisten vuotojen myötä. Tällä kertaa puhelin on tarjolla alusta alkaen kahdella eri värillä, valkoisena ja mustana. Puhelimen hinta on 349€/16GB tai 399€/32GB. Yksi hintaluokassaan erittäin mielenkiintoinen tekninen seikka puhelimessa on sen optinen kuvanvakaaja, jonka ansiosta valokuvien pitäisi onnistua hieman paremmin myös hämärässä. Softapuolella iso uudistus on tietenkin Android 4.4 ja sen tuomat uudet ominaisuudet sekä äänellä aktivoituva Google Now, kuten Motorolan Moto X -puhelimessa.

Huhujen mukaan Googlen laitekauppa olisi aukeamassa tämän vuoden aikana myös Suomessa. Sitä odotellessa hätäisimmät voivat tilata omansa esimerkiksi Saksan Play-kaupasta tekemäni ohjeen avulla:
http://aleksirytkonen.blogspot.fi/2013/03/kuinka-tilata-nexus-4-saksasta.html
2 kommenttia:

  1. miten toimii takuu jos tulee ongelmia? toimiiko 4G verkko kans 100% suomessa?

    VastaaPoista
  2. Helpointa on olla yhteydessä LG Suomen asiakaspalveluun esimerkiksi sähköpostin välityksellä, mutta takuuhuolto pitäisi toimia ihan normaalisti Suomessa Optima Servicen toimesta. Laitteen pitää vaan olla EU-alueelle myytäväksi tarkoitettu laite, jenkeistä tuotujen ym. harmaatuontien kanssa tulee ongelmia.

    EU-alueelta ostettujen laitteiden kohdalla maahantuojalla on velvollisuus järjestää takuuhuolto omistajan kotimaassa.

    VastaaPoista