keskiviikko 13. marraskuuta 2013

CyanogenMod installer julkistettu Play-kaupassa
Lisäys 28.11.2013.
Valitettavasti asennusohjelma on poistettu Google Playsta, koska se "kannustaa käyttäjiä purkamaan laitteensa takuun". Toistaiseksi sovelluksen voi ladata suoraan CM:n sivuilta. http://www.cyanogenmod.org/blog/cyanogenmod-installer-application-removed-from-play-storeLegendaarisen Cyanogenmodin takana oleva porukka (nykyisin Cyanogen Inc.) on julkaissut Google Play -kauppaan installerin Cyanogenmodille. Wikin mukaan sovellus hoitaa puolestasi roottauksen ja bootloaderin avaamisen (jos tarvetta). Tuettuihin laitteisiin kuuluu vanhempiakin laitteita, kuten Samsung Galaxy S2 ja Samsung Galaxy Note.

Oman laitteen yhteensopivuuden installerin kanssa voi tarkistaa oheisesta listasta:
http://wiki.cyanogenmod.org/w/CyanogenMod_Installer#Supported_Devices

Cyanogenmod mahdollistaa uusimman (tai lähes uusimman) Android-version asentamisen laitteelle, jolle valmistaja on jo mahdollisesti lopettanut päivitykset, kuten em. Samsungin laitteet. Installerin avulla käyttäjän ei tarvitse huolehtia roottauksesta yms. asioista, jotka voivat kokemattomalle olla melkoista hepreaa.

Cyanogenmod on muokattu versio Androidista, joka perustuu Androidin lähdekoodeihin ja sitä kehitetään samaan tapaan avoimen lähdekoodin projektina. Cyanogenmod alkoi Android-harrastajien projektina ja sen takana on nykyisin ihan oikea yritys, Cyanogen Inc. Ensimmäinen kaupallinen Cyanogenmod-puhelin on tulossa mahdollisesti tänä vuonna kiinalaiselta Oppolta. http://www.phonearena.com/news/Special-CyanogenMod-edition-Oppo-N1-to-be-the-first-to-run-CM-out-of-the-box_id49181


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti