maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pari videota SGS3:sta

Tässä pari videota jotka olen kuvannut joskus aikaisemmin. Minulla ei ole videokameraa, joten videot on kuvattu ammattimaisesti järjestelmäkameralla, joka oli kirjapinon päällä.

Ensimmäisellä videolla demonstroin SGS3:n USB OTG -ominaisuutta. Kyseisellä piuhalla on siis mahdollista kytkeä erilaisia USB-laitteita puhelimeen tietokoneen tapaan. Kuten videolla näkyy, SGS3:ssa voi käyttää esimerkiksi langatonta hiirtä. Tällöin laite voisi toimia aika monipuolisena mediatoistimena vaikka kesämökillä tai reissussa. Xbox 360 ohjain ei toiminut suoraan. Netistä lukemieni kokemuksien perusteella SGS3:een pitäisi ladata jokin maksullinen ohjelma Google Playsta, jos ohjainta haluaa käyttää ilman roottausta tai muuta säätöä.

Asus Transformer Primessä ohjain toimii suoraan.

http://www.youtube.com/watch?v=29iSPUQvtqY&feature=g-upl

Toisessa videossa kokeilin kuvan siirtämistä kahden SGS3:n välillä NFC-ominaisuuden avulla. NFC on kyllä kätevä, kun ei tarvitse kytkeä mitään erikseen päälle tai tehdä jotain hämäriä laitteiden parituksia. Harmi että kyseinen tekniikka on vielä aika harvinainen ja vähäisessä käytössä missään.

http://www.youtube.com/watch?v=aQRjqLClPrw&feature=g-upl


Muuten, ei kannata tilata ainakaan Nokian USB OTG -johtoa. Siinä tuo puhelimeen tuleva pää on neliskanttinen (Micro-A), joten se ei käy SGS3:een (Micro-B) ilman viilaa.
1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä tuosta nokian kaapelista, kun se on lojunut laatikossa turhaan E7:n kuoleman jälkeen...kokeilin kerran sitä S3:een, mutta en jaksanut perehtyä asiaan pidempään...

    VastaaPoista